30 Mayıs 2018 Çarşamba

Kapı Aralığı 4

Kadınlığına bulanmış parmaklarımla Eylül' ün boynunda gezdiriyordum ellerimi. Narin bir boynu var Eylül' ün. Okşaması bir çiçeğe dokunur gibi. Ellerim ise bir deli yönü taşır. O narin boynu sıkıca kavrıyor. Eylül' ün nefesleri en derinden geliyor artık. Kesik kesik nefesler. Ellerimi gevşetirken yumuşacık dudaklarını okşamayı ihmal etmiyorum.

Alice ise bu anları kendine dokunmadan derin nefes alışlarıyla izliyordu. Eylül, açlığını görüyor musun diye fısıldadı. Evet ne kadar da aç görünüyordu. Ve susamış. Bedeninin alev gibi olduğunu ve kasıldığını, içinde defalarca orgazmı yaşadığını söyleyebilirim. 

Eylül' ü Alice' e doğru çevirip penisimi bacak arasından kadınlığına sürtüp git gel yapıyordum. Eylül kendini bacak arasındaki sertliğin zevkine kaptırmışken Alice' in orospular diyişini duyduk. Üçümüz de güldük o an. Haklıydı, acı çektiriyor gibiydik ona bu hallerimizle.

Bacak arasından sürtmeye devam ederken parmağımı o daracık mabedinin üzerinde gezdiriyordum. Kasıklarımın şiddetini arkasında hissettiği yetmiyormuş gibi şimdi bir de parmaklar çıkmıştı. Titriyordu. Parmağımı bu saklı dar mabedine sokarken derinden iniltiler çıkarıyordu. Parmağımı koklamak istedim. Kadınlığı gibi mabedi de o sarhoş edici kokuya sahipti. 

Alice ise kendibi bize kaptırmıştı. Bacaklarını yine kendine çekmiş ve aralamış. Parmakları ise sularını taze kadınlığının altına ufacık kara deliğine götürüyordu. Parmaklarıyla hafif giriş çıkışlar yapsa da ah ah sesleri kulağımızda yankılanıyordu. 

Eylül mabedinde parmaklarım girip çıkmasına bacak arasında penisim kadınlığını okşuyor olmasına rağmen kısık gözlerle Alice' e bakıyordu. Bu iki ateşli genç bedenin bakışlarında bir şeyler gizli kalıyor hep. Birbirilerinin o kapı aralıklarından bakıyor izliyorlar.

Odada yankılanan nefes alışlar daha derinden ve kesik kesik hale gelmişti. Alice' in bacak arasından süzülen suları ve göğsünün iniş kalkışı göründü ilk sonra ise Eylül' ün bacak arasından akan yaşam suyu bedeninin koynumda kasılışı ve sonra gevşeyişi göründü. Son olarak ise Eylül' ü kasıklarıma yapıştırıp bacak arasından penisimden fışkıran yaşam sıvılarımı izledik. 


Ayakta zor duruyordum. Eylül ise benden de zor duruyordu ayakta bitmiş haldeydi ama hem Alice hem de Eylül' de rahatlamanın tebessümleri vardı. Toparlayana kadar yatakta birbirimize yaslandık, Alice izlerken. 

Ve Alice o an yarın geliyorum ama nasıl kalkacağım bu geceden sonra bilmiyorum diye gülerken Eylül ile birbirimize baktık. Terden sırılsıklam olmuş bedenlerimize ve kokularımızın sindiği odaya baktık. Ve o kapı aralığına baktık. Sabahın nelere gebe olacağına baktık.

Birbirlerinin yaşam sularına bulanmış çırılçıplak üç ruh kendilerini bedenlerinin sıcacık kollarına bıraktılar geceninin karanlığında.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder